Magnetisk bilholder

Ny

Magnetisk bilfeste innebygde 6X N52 supermagneter, liten størrelse samtidig som det gir et stort magnetfelt. Det magnetiske biltelefonholderfestet har ingen effekt på signalet til telefonen din, det magnetiske telefonfestet kan festes til bilens dashbord godt og hold smarttelefonen, GPS-en eller mininettbrettet ditt sikkert, selv brå bremsing, skarpe svinger eller kjøring på humpete veier. Frigjør hendene dine helt og du trenger ikke bekymre deg for at enheten din faller av.

Denne sammenleggbare bordtelefonholderen for bildashbordet er designet med sammenleggbar funksjon, brettes opp når den ikke er i bruk, den blokkerer ikke sikten din og enkel å lagre. 360° roterbar base og 180° roterbar arm lar deg justere for visningsvinkel. Denne magnetiske telefonholderen for bil er mye brukt til bildashbord, instrumentpanel, baksiden av skjermen, skrivebord, kjøkken, kontorpult og andre aktuelle områder.

Minimagnetisk bilfeste vil gi dashbordet det luksuriøse utseendet du leter etter,minidesign, tilgjengelig i svart og sølv. Dette magnetiske bilfestet til telefonen er laget av sinklegering med høy tetthet som gir holdbarhet, varmebestandig metallfeste og en silikonpute av overlegen kvalitet som er anti-skli og anti-ripe, vil ikke skade enheten din.

Ubegrenset i størrelsen på telefonen, denne mobiltelefonholderen er kompatibel med alle smarttelefoner, GPS, med tykke deksler. Kompatibel med iPhone, Samsung, Blackberry, Nokia, Sony, alle modeller og alle telefoner (Merk: Metallplaten må festes på baksiden av telefonen eller telefondekselet).

 SPESIFIKASJONER:

  • Farge: Sort, Sølv
  • Vekt: 67g
  • Materiale: ABS, legering
  • Størrelse:
kr 250,00